Roma

des de203

5 dies 4 nits / AVIÓ

FES EL TEU PRESSUPOST I CIRCUIT A MIDA

Què oferim

Tots els transports

Destins de proximitat

Bon clima

Convinem oci i cultura

Accessible x tothom

Ens entendrem!

Planning del viatge

Dia 1

LLOC D'ORIGEN / ROMA

Presentació a l'aeroport a l'hora convinguda des del lloc d'origen. Dinar per compte del client. Un cop arribem a l'aeroport, segons l'horari d'arribada del vol, ens estarà esperant un trànsfer per a portar-nos a Roma. Trasllat a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 2

ROMA IMPERIAL

Esmorzar. Al matí farem una visita guiada als monuments més emblemàtics de la Roma Imperial, famosa pel Fòrum Imperial, la Plaça Venècia, el Coliseu, els Fòrums Romans o la Plaça Espanya, lloc on es desenvolupava la vida ciutadana de l'Antiga Roma. La durada de la visita serà aproximadament de 2/3 hores. Dinar per compte del client. A la tarda visitarem, per lliure, la Piazza Espagna, La fontana di Trevi, la Piazza Montecitorio, etc. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 3

DIA 3: ROMA / VATICÀ - BASÍLICA DE SANT PERE

Esmorzar. Al matí sortirem cap a la ciutat del Vaticà passant per la Piazza di San Pietro i la Columnata de Bernini. Entrarem a la Basílica de Sant Pere (visita amb audioguia). Dinar per compte del client. A la tarda disposarem de temps lliure per seguir gaudint de la ciutat, admirar el Castell de Sant ‘Angelo, passejar per la vora del riu Tíber, etc. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 4

ROMA ANTIGA

Esmorzar. Al matí farem una visita guiada per la Roma antiga. Recorrerem els petits carrers de Roma, anirem trobant durant la nostra visita llocs tan bonics com la Piazza Navona, el Panteó ... acabant al Palazzo del Quirinale. Dinar per compte del client. Tarda lliure per poder passejar des de la Piazza Venezia, admirarem el Monument a Víctor Manuel II, veurem el teatre Marcello, fins arribar al famós monument de la Boca della Verità (Allà ens podrem fer una foto ficant la mà a la boca i veure si som sincers o no). Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 5

ROMA / LLOC D'ORIGEN

Esmorzar i recollida d'equipatge. A l'hora convinguda un trànsfer ens portarà a l'aeroport. Dinar per compte del client. Arribada a l'aeroport del lloc d'origen i fi del viatge.

Roma

1 HOLA! TRIA LA TEVA OPCIÓ DE VIATGE

2OMPLE AQUEST PETIT FORMULARI PER REBRE EL TEU PRESSUPOST

3ACTIVITATS INCLOSES EN EL TEU DESTÍ

Si algunes d’aquestes activitats no et satisfan les pots deseleccionar i no s’inclouran al teu viatge.

Activitat Preu Transport Durada Assegurança Guia Menú Monitors Afegir

4VOLS ALGUNA ACTIVITAT EXTRA?

Selecciona les activitats que més s’adaptin al vostre viatge.

Activitat Preu Transport Durada Assegurança Guia Menú Monitors Afegir

5SELECCIONA UNA ASSESORA I SI VOLS FES-LI UN COMENTARI

6ENHORABONA JA HO TENIM TOT

Fes click al botó de consultar i rebràs el pressupost per email.