Roma Toscana

des de279

6 dies 5 nits / AVIÓ

FES EL TEU PRESSUPOST I CIRCUIT A MIDA

Què oferim

Tots els transports

Destins de proximitat

Bon clima

Convinem oci i cultura

Accessible x tothom

Ens entendrem!

Planning del viatge

Dia 1

LLOC D’ORIGEN / ROMA

Presentació a l'aeroport a l'hora convinguda des del lloc d'origen. Dinar per compte del client. Un cop arribem a l'aeroport, segons l'horari d'arribada del vol, ens estarà esperant un trànsfer per a portar-nos a Roma. Trasllat a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 2

ROMA IMPERIAL

Esmorzar. Al matí farem una visita guiada als monuments més emblemàtics de la Roma Imperial: la Plaça Venècia, el Coliseu, els Fòrums Romans i la Plaça Espanya. La durada de la visita serà aproximadament de 2/3 hores. Dinar per compte del client. A la tarda visitarem, per lliure, la Piazza Espagna, La fontana di Trevi, la Piazza Montecitorio, etc. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 3

ROMA / VATICÀ - BASÍLICA DE SANT PERE

Esmorzar. Al matí sortirem cap a la ciutat del Vaticà passant per la Piazza di San Pietro i la Columnata de Bernini. Entrarem a la Basílica de Sant Pere (visita amb audioguia). Dinar per compte del client. A la tarda disposarem de temps lliure per seguir gaudint de la ciutat, admirar el Castell de Sant ‘Angelo, passejar per la vora del riu Tíber, etc. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 4

ROMA / LA TOSCANA

Esmorzar. Sortida direcció a La Toscana. Visita a la ciutat de Siena on veurem: La Piazza del Campo, La Catedral, El Palau Comunal de Siena, El Palau Salimbeni, entre d'altres. Dinar per compte del client. A la tarda seguirem fins a Pisa on visitarem la seva famosa torre. En acabar, continuarem el nostre viatge cap a Montecatini, lloc on ens allotjarem. Arribada a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 5

FLORÈNCIA

Esmorzar. Sortida cap a Florència. Visita guiada per la ciutat (2/3 hores): La Catedral de Santa Maria del Fiore, la Galeria Uffizi o el Palazzio Vecchio. També podrem fer-nos una foto al Ponte Vecchio, un dels ponts més famosos del món. Dinar per compte del client. Tarda lliure. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 6

FLORÈNCIA / LLOC D'ORIGEN

Esmorzar i recollida d'equipatge. A l'hora convinguda un trànsfer ens portarà a l'aeroport. Dinar per compte del client. Arribada a l'aeroport de Barcelona i fi del viatge.

Roma Toscana

1 HOLA! TRIA LA TEVA OPCIÓ DE VIATGE

2OMPLE AQUEST PETIT FORMULARI PER REBRE EL TEU PRESSUPOST

3ACTIVITATS INCLOSES EN EL TEU DESTÍ

Si algunes d’aquestes activitats no et satisfan les pots deseleccionar i no s’inclouran al teu viatge.

Activitat Preu Transport Durada Assegurança Guia Menú Monitors Afegir

4VOLS ALGUNA ACTIVITAT EXTRA?

Selecciona les activitats que més s’adaptin al vostre viatge.

Activitat Preu Transport Durada Assegurança Guia Menú Monitors Afegir

5SELECCIONA UNA ASSESORA I SI VOLS FES-LI UN COMENTARI

6ENHORABONA JA HO TENIM TOT

Fes click al botó de consultar i rebràs el pressupost per email.